lördag 21 april 2007

Ny layout

Nååå, vad tycks om min header/nya layout..? Säg nu snälla nåt snällt, ;-) jag som satt såå länge med att få den fin (maken tog sin tillflykt till köket när han gjort misstaget att tilltala mig under arbetets gång, haha, men nu är jag lugn igen), tagit korten och bråkade med blogger för att få in den här - men med mycket möda och besvär samt hjälp från Stina så lyckades jag. Tack vännen! Jippie!!!

13 kommentarer:

Hemma på vår gata sa...

Oj va fin bloggen blivit...
//Annica

Signes vind sa...

Det blir så fint när man lägger in en bild i huvudet på bloggen - men jag har inte fått till det än. Kanske beror det på vilken grundmall man valt. Har hört att det ska vara så lätt att dra bilden längst upp men det funkar inte för mig. Men du har fått till det jättesnyggt!!Grattis!

Marres Hörna sa...

Väldigt fint blev det!!! :-)

Kram Martina...

Solkatter & dammråttor sa...

Det blev jättefint,verkligen.Men hur gör man?jag skulle också vilja lägga in bilder på min. Kan du förklara hur man gör?
Kram!

Jordgubbar med mjölk sa...

Jättefint! Vad duktig du är, jag vågar mig nog inte på att testa, har så dåligt tålamod!

Hemma på landet sa...

Min lilla gumma. Du är så söt du. Puss

JULIE K sa...

Ja dette blev jættefint. Så duktig du er. Nu vil også jag prova. Det er ju ekstra roligt at ha en egen header : )

Guldkant På Livet sa...

Vilken jättefin layout på din blogg!! Hemtrevligt och lite unikt också faktiskt! Inbjudande! Vilken fin syhörna du har fixat då, jättemysig!!! Ha en bra söndag! Mari.

Mia sa...

Tack snälla ni!!

solkatter & dammråttor - ja, det är lite jox med det. Men börja med att dubbelkolla att din bild är jpg - annars spara om den i just det formatet. Gör inte bilden för stor bara. Så kan jag rekommendera att spara ner bilden på http://www.sitesled.com/ genom att skapa ett nytt konto. När du gjort det, klicka på din bilds länk så ser du i adressraden en adress som ser ut ungefär så; http://hemochlycka.sitesled.com/Image6.jpg
fast med dina uppgifter istället. Kopiera den adressen, logga in dig på bloggen, gå till settings/inställningar och klistra in adressen i describtion för rubriken. Title kan vara vad som helst, den texten tar du bort sedan genom att välja samma färg som bakgrunden. Sedan kan det hända att du får jobba lite med sidan för att få det att se snyggt ut. Jag fick göra min bild mindre och bytte template till en annan för att det skulle bli helt optimalt. Men hoppas jag kunde hjälpa dig en bit på vägen - fråga gärna igen! kram!

Tack jordgubbar med mjölk - jodå, testa du men gör det en dag när du har lite extra tålamod ;-)

hemma på landet - :-p

julie k - Tack! Ja, det är lite kul att ha en egen udda. Så testa du också!

guldkant på livet - tack tack! ha en mysig söndag du också, kram!

Mia sa...

solkatter & dammråttor - OBS! Jag missade att skriva att när du klistrar in adressen ska du lägga till < img src = (ta dock bort mellanslagen) i allra första början före den adress du fick fram (som jag skrev om förut) och ett > precis i slutet av efter adressen som slutar på jpg

Mari sa...

Det är gööörsnyggt gumman! Vilka snygga kort du tagit! Väl värt allt besvär om du frågar mig!;)


Kram/Mari

Mia sa...

tack snälla du mari - kramar!!

Anonym sa...

Hey, I recently added a news widget from www.widgetmate.com to my blog. It shows the latest news, and just took a copy and paste to implement. Might interest you too.