lördag 24 februari 2007

Så var det då dags..

Februari månad närmar sig sitt slut och vår gamla lägenhet som vi haft kvar är dags att städa ur och lämna. Har känts enbart skönt att slippa den, har varit lite av en börda som man vet varit kvar att städa och tömma det allra, allra sista (mest städpryttlar) men nu känns det lite vemodigt och sorgligt.. :-( Bodde där ändå i nästan 6 år och det är ju relativt lång tid! Men - vi trivs väldigt bra i den nya lägenheten och jag tror nog att det är rätt vanligt att de där sentimentala känslorna svallar upp just i överlämnandets stund.. För jag vill absolut inte flytta tillbaka utan trivs superbra, njuter riktigt i vår lya!!


Nostalgistund på den inglasade balkongen. Bild: maken

Ser fram emot en vår med små gröna skott i rabatten och på uteplatsen. Har inte en aning om vad som döljer sig under snön. Eller jo förresten - persilja i mängder och krokus (tror jag).


Icke utomhusblomma men gillar den skarpt ändå :-)
Bild: Hem och Lycka.

13 kommentarer:

Lotta sa...

Hej vännen!
Jag förstår att du trivs i din nya bostad, men utsikten från din gamla lägenhet är betagande!

Kram Lotta

Hemma på landet sa...

Oj, vad du kommer att trivas. Det är jag helt säker på. Kram Stina

Mia sa...

Tack Lotta, ja, det är väl det vi kommer att sakna med den gamla lägenheten.. Utsikten från Masthuggskyrkan till Vinga fyr... Men som sagt - jag trivs så himla bra nu så det gör mig inget faktiskt!!

Tack Stina!! kramar till er båda

Julia sa...

Å jag förstår precis din känsla...jag är fortfarande lite ledsen över min gamla lägenhet trots att jag absolut inte vill flytta tillbaks. Er nya lya är udnerbart fin! Ha en mysig söndag! Kram

Mia sa...

julia - ja, det är en konstig känsla.. Men ens hem är ju ens borg så det är väl inte så konstigt egentligen.. Ha själv en mysig söndag!! kram

Lotta sa...

TACK!
Jag är väldigt glad för mina väggord, tittar på dem varje dag och försöker tänka efter och leva efter dem också. Inte alltid lätt i vår stressiga tid att skynda långsamt, men jag försöker!

Ha en underbar söndag!
kram Lotta

Nilla sa...

Hej! Vilken fin blogg.
Lycka till i nya lägenheten!

Mia sa...

nilla - tack snälla!!

lotta - det är klokt av dig att stanna upp vardagsstressen och njuta lite mer av livet, tänk om vi alla kunde göra det så vore inte livet så förbenat hektiskt.. kram!

Guldkant På Livet sa...

Ja, fullt normalt att känan så men får man "bo in sig" lite och komma till ro med alla sina vackra ting så kommer du att trivas bra! Vilken mysig balkong!!!


Mari.

Mia sa...

Hei, så finnes det to av oss som heter Mia! Koselig blogg du har. Det er alltid vemod forbundet med flytting, synes jeg (har flyttet en delganger...) uanset hvor koselig eller fint det er i den nye boligen.

Mia sa...

Tack guldkant på livet!!

mia - tack! ja, vi är i alla fall två om samma namn då ser jag ;-)

Hemma på landet sa...

Min lilla kramgumma! Puss
Love You!

Mia sa...

Hemma på landet: Puss :-p *smack*