torsdag 22 februari 2007

Nej se det snöar, nej se det snöar, det var väl roligt hurra?


Min drivbänk är numera täckt i snö.

Fast det beror väl på vem du frågar förstås.. Vi hurrade väl inte direkt när vi var på IKEA igår och baxade in både det ena och det andra i snöyra men så fick vi väl skylla oss själva som drar dit när man kan välja någon helt annan dag! Inte heller hurrade mamma och pappa som skjutsade hem mig igår 34 mil tur och retur samt dessutom fick styra kosan hemåt igen bara en timme senare utifall att vädergudarna skulle få för sig att spela oss ett rejält spratt.


Tycker det är så fint när snön lägger sig upp mot fönstret.. Här ser ni sovrumsfönstret med vår uteplats utanför.

Däremot tycker jag idag att det är jättemysigt när jag går härinne och tittar ut på den drivande snön som är så fin när man är inomhus ;-) Numera har vi ju till och med en snöskyffel som vi inte trodde skulle få användas i vinter men ack vad vi bedrog oss.. Maken har fått skottat och skottat utanför ytterdörren så nu är han en erfarenhet rikare - i alla fall i ett eget boende!


Hmm, vad/vem har traskat utanför på vår uteplats!? Är det den nån av den gråa eller den svarta kissarna som brukar ta sin eftermiddagspromenader med en lov över uteplatsen?

4 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Tack, vännen!:-)

Bra att du skrev. Jag ,min klump, råkade radera alla bloggar. Nu har jag suttit i en halvtimme för att försöka hitta alla. Åhhh!
Kram Stina

Mycket snö ser jag.:-)

Lotta sa...

Hej vännen!
Ni har ju också fått snö däruppe, fast nog inte lika mycket som vi.

Nu kan vi i alla fall få ut bilen, plogbilen har plogat gatan, men när man kommer ut på stora vägen så ser man att där bara är ett enda körfält, det bara fyker igen hela tiden. Så det blir till att stanna hemma i hemmets lugna vrå. I morgon har jag redan tagit ut en semesterdag, så då ska jag pyssla lite.
Kram Lotta

Mia sa...

Oajajoj hampo, asch vad jobbigt det lät..

Det ser ut att vara mer snö än vad det egentligen är, blåsten gör att det driver..

kram Mia

Mia sa...

Hej Lotta!

Puh, man blir ju trött av att bara läsa om all snö.. ;-) Hoppas du fått myst inomhus då istället :-)

kram